Costume de baie marimi mari Triola

Costum de baie dintr-o bucată cu flori Dorina D17124Q

Îți dorești să te bucuri de zilele de vară fără griji la plajă sau să mergi la piscină și să nu te gândești la faptul că ai câteva kilograme în plus sau că măsurile tale nu sunt tocmai de model? Atunci nu dispera, pentru că totul este să te bucuri de timpul petrecut lângă apă, iar acest lucru este ceea ce te va ajuta să realizezi cu acest costum de baie unic Tabular dintr-o singură piesă Dorina.

Preț la momentul revizuirii: 159 Lei

Producătorul de costume de baie Triola este cunoscut pentru calitatea sa excelentă dovedită în timp. Imaginația și prelucrarea perfectă a costumelor de baie dintr-o singură piesă și din două piese este tipică pentru costumele de baie Triola. Triola are propriul departament de design și creație, care este în contact zilnic cu clienții cehi și, datorită feedback-ului acestora, este capabil să creeze costume de baie care să li se potrivească, fie că sunt tinere, fie că sunt doamne aflate la apusul vieții, slabe sau pline de siluetă. Toate își pot alege costumul de baie Triola perfect pentru ele, cel în care se simt perfect. Femeile cu siluetă completă, care sunt adesea uitate de producătorii de costume de baie, sunt vizate în mod special de Triola.

Punând accentul pe calitate, precizie în execuție și propriul departament de design și creație, Triola a câștigat încrederea clientelor cehe, pe care le cunoaște perfect. Costumele de baie dintr-o singură bucată și din două piese de la Triola sunt proiectate și cusute în conformitate cu fazele dovedite ale sutienului și se remarcă prin potrivirea perfectă, materialele funcționale și modelele la modă. Acestea garantează confortul, precum și susținerea necesară pentru cupele de până la mărimea I 70. Cu toate acestea, doamnele cu busturi mai mici nu trebuie să se îngrijoreze că nu au de unde alege, deoarece gama include sutiene de la mărimea B 75. Indiferent dacă alegeți costume de baie intregi sau din două piese, vă veți simți cu siguranță bine în ele, deoarece costumele noastre de baie se potrivesc tuturor formelor corpului.