Costum de baie pentru femei dintr-o singură piesă cu model, cu o croială aerodinamică

Costum de baie pentru femei dintr-o singură piesă cu model, cu o croială aerodinamică
Costume de baie cu decolteu adânc pe spate
Costume de baie cu decolteu adânc pe spate

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Confort
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 8.2/10

Preferați costumele de baie dintr-o singură bucată? Sau, dimpotrivă, v-ați săturat de bikini și ați dori să vă extindeți garderoba cu un model interesant de costum de baie dintr-o singură piesă? Atunci pariază pe această piesă șic.

Singurul costum de baie Medea dintr-o singură piesă este fabricat din material de înaltă calitate, confortabil, durabil și cu uscare rapidă. Datorită calității, acestea nu își pierd forma și rezistența culorilor chiar și după trecerea timpului. Costumul de baie modern, în ansamblu, atrage atenția prin modelul său, combinația de culori și croiala eficientă. Costumul de baie dintr-o singură piesă pentru femei, cu un model animal modern și atemporal, este conceput cu cupe ascunse, neforțate. Sunt fără arcuri și cu atât mai mult confort oferă. Franjura din față, cu o cataramă metalică cu un indiciu de curea, este atât impresionantă, cât și eficientă. Partea de jos a costumului de baie are o croială clasică cu croială elastică la nivelul picioarelor pentru un confort maxim și nu limitează în niciun fel mișcarea în apă sau pe uscat. Curelele elastice mai largi sunt reglabile la spate. Spatele este un negru monocrom cu un decolteu adânc, adăugând senzualitate modelului și sex-appealului tău.

Materiál

  • 80% poliamidă, 20% elastan

Preț la momentul revizuirii: 325 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Costum de baie pentru femei dintr-o singură piesă cu model, cu o croială aerodinamică.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Sutien de baie armat Dorina cu model floral modern

Sutien de baie armat Dorina cu model floral modern

» Următorul Costum de baie pentru femei cu fermoar la spate

Costum de baie pentru femei cu fermoar la spate