Costum de baie modern pentru femei, din două piese cu model, cu o croială confortabilă

Costum de baie modern pentru femei, din două piese cu model, cu o croială confortabilă
Costume de baie cu legături la gât și la spate
Costume de baie cu legături la gât și la spate

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Confort
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 8.0/10

Alegeți un nou costum de baie? Doriți un model atemporal? Aveți nevoie de un bikini de calitate care să iasă în evidență nu numai pentru aspectul său atractiv, ci și pentru efectul în sine? Atunci îl aveți aici.

Singurul de baie din două piese L1127/2 pentru femei de la renumita marcă Lorin este o garanție a satisfacției dumneavoastră maxime și o garanție a succesului. În acest model veți străluci oriunde pe malul apei. Costumul de baie este confecționat din material de înaltă calitate, confortabil, durabil și cu uscare rapidă. Sunt potrivite pentru înot în mare și în piscină. Partea de sus a costumului de baie este concepută cu cupe triunghiulare moderne, care sunt ușor încrețite în partea de jos. Există o curea sub sâni pentru a oferi suport pentru bust. Partea de sus a costumului de baie este, de asemenea, pentru sâni mai mari. Topul, cu un model colorat, este conceput pentru a se lega la gât și la spate. Acest lucru facilitează ajustarea strângerii în funcție de necesități. Costumul de baie rezistă și mai bine și oferă mai mult confort. Partea de jos este un chiloțel cu croială clasică și talie mai înaltă. Datorită acestui fapt, ele ascund chiar și defectele minore ale corpului. Chiloții negri sunt înveseliți cu o dungă în partea din față, în același model ca și partea de sus a costumului de baie.

Materiál

  • 85% poliamidă, 15% elastan

Preț la momentul revizuirii: 325 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Costum de baie modern pentru femei, din două piese cu model, cu o croială confortabilă.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Costum de baie verde din două piese plus size Filao cu aplicații aurii

Costum de baie verde din două piese plus size Filao cu aplicații aurii

» Următorul Costum de baie dintr-o singură piesă, negru cu detalii contrastante

Costum de baie dintr-o singură piesă, negru cu detalii contrastante