Costume de baie marimi mari legând după gât

Costume de baie mărimi mari cu talie înaltă pentru mare

Un costum de baie fermecător pentru femei din două piese pentru mare sau iaz. Indiferent unde veți purta acest costum de baie, veți avea succes peste tot! Se remarcă prin croiala precisă, materialul de calitate și designul interesant. Nu vă fie teamă să vă arătați curbele.

Preț la momentul revizuirii: 66 Lei

Costum de baie modern din două piese pentru femei în stil navy

Îți plac piesele care arată luxos, dar care te mulțumesc și pe tine și portofelul tău? Sunteți în căutarea unor costume de baie la modă și atemporale? Atunci acest model de costum de baie din două piese vă va atrage la prima vedere. Un tankini cu un design nemuritor. Sunt confortabile. Interesant.

Preț la momentul revizuirii: 79,99 Lei

Costum de baie modern pentru femei, din două piese cu model, cu o croială confortabilă

Alegeți un nou costum de baie? Doriți un model atemporal? Aveți nevoie de un bikini de calitate care să iasă în evidență nu numai pentru aspectul său atractiv, ci și pentru efectul în sine? Atunci îl aveți aici.

Preț la momentul revizuirii: 325 Lei

Costum de baie roz din două piese cu o croială confortabilă și atemporală

Fă-te fericit. Cum și cu ce? Prin obținerea acestor bikini frumoși. Vă vor face fericiți pe dumneavoastră și portofelul dumneavoastră. Acestea vor contribui la aspectul tău atractiv. Sunt un pariu sigur. Arată bine. Se potrivește foarte bine. Ei nu obosesc. Și nici nu se vor demoda.

Preț la momentul revizuirii: 40 Lei

Sutien de baie armat Dorina cu model floral modern

Îți place originalitatea? Îți plac piesele de calitate? Aveți mai multe costume de baie și vă lipsește un top care să se potrivească cu ele? Doriți să creați un costum de baie unic? Atunci veți aprecia obținerea acestui sutien de baie frumos.

Preț la momentul revizuirii: 59,90 Lei

Top de bikini modern pentru femei cu model floral

Cercetați un sutien de înot? Doriți unul cu un model atemporal? Atunci acest model vă va atrage.

Preț la momentul revizuirii: 64,99 Lei

Costum de baie din două piese pentru femei, decorat cu o fundă mare

Somnul de baie din două piese cu fundiță te va fermeca la prima vedere și la fel vei face și tu în el. Acest costum de baie din două piese, cunoscut și sub numele de bikini, este confecționat din material de înaltă calitate și confortabil. Oricum le-am numi, esența este aceeași. Acesta este format din două părți.

Preț la momentul revizuirii: 97 Lei

Costum de baie din două piese pentru femei, alb-negru și alb cu maiou

Somn de baie din două piese pentru femei Aress TORINA cu o croială de tip maiou. Acesta va acoperi în mod fiabil orice defecte ale siluetei tale și îți va da un sentiment de încredere. Astfel, vă puteți bucura pe deplin de zilele însorite ale vacanței dumneavoastră. În plus, manopera atractivă vă va face să arătați foarte elegant.

Preț la momentul revizuirii: 84,99 Lei

Top pentru femei în costum de baie în roz intens

Vă lăudați cu un decolteu mai plin? Sunteți în căutarea unui sutien de baie potrivit pentru sânii mari și care, în același timp, impresionează prin designul său? Atunci îl aveți aici. Această piesă vă va face să străluciți oriunde pe malul apei. Îți va spori cu siguranță încrederea în tine.

Preț la momentul revizuirii: 149 Lei

Cravatele de gât sunt, de asemenea, foarte populare printre femeile care au o siluetă plus size. Este folosit pentru partea de sus a costumelor de baie din două piese, dar și pentru costumele de baie dintr-o singură piesă. Veți aprecia acest tip de costum de baie și dacă aveți nevoie de un bronz uniform și, de asemenea, nu doriți să aveți bretele vizibile pe umeri. Nu în ultimul rând, cravata la gât va oferi un sprijin perfect pentru sânii tăi, arată foarte sexy și, de asemenea, extrem de feminin. Dacă alegi acest costum de baie și ai părul lung, îți recomandăm să îl tragi într-o coadă de cal sau într-un coc, îl face și mai sexy.

Nu vă temeți de acest costum de baie chiar dacă aveți o siluetă ușor mai plinuță. Costumele de baie plus size sunt disponibile și cu cravate la gât și sunt concepute pentru a vă accentua atuurile. Nu trebuie să vă ascundeți defectele. Un costum de baie bine ales poate face minuni. Piața oferă o mare varietate de costume de baie, dar optați pentru culori mai discrete sau dungi verticale.