Costume de baie marimi mari cu dungi

Costum de baie dintr-o bucată cu dungi laterale cu efect de slăbire

Un efect de slăbire garantat, asta promite acest costum de baie dintr-o singură piesă. Pentru plajă sau pentru piscină, este întotdeauna grozav. Dungi colorate în față. Tăietură de prințesă, cu efect de slăbire. Cupe din spumă flexibilă. Elastic sub bust. Partea din față este complet căptușită cu tul de strângere.

Preț la momentul revizuirii: 206 Lei

Bikini de lux pentru femei într-o combinație impresionantă de culori

Vestiri de baie care te vor convinge să ți le iei. Bikini pentru femei perfecți, care vor face față în mod eficient siluetei tale. Da, chiar și doamnele care se laudă cu forme mai pline se vor simți confortabil, plăcut, atractiv în acest model. Acest costum de baie este o piesă indispensabilă și nu pentru un singur sezon.

Preț la momentul revizuirii: 139 Lei

Costume de baie elegante în combinație de alb și negru, cu o croială rafinată

Singurul elegant costum de baie dintr-o singură piesă cu un design sofisticat de tip wrap te va fermeca la prima vedere și la fel vei face și tu în el. Conceput cu bretele reglabile, zona bustului căptușită și cupe moi integrate, bandă elastică sub bust pentru o susținere optimă. Înfășurați designul frontal.

Preț la momentul revizuirii: 109,90 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă Aqua Speed, cu o croială de slăbire eficientă

Ești în căutarea unui nou costum de baie? Vrei un costum dintr-o singură bucată? Îți plac clasicii care combină originalitatea? Preferați modelele atemporale? Atunci, achiziționați cu siguranță acest model.

Preț la momentul revizuirii: 149,90 Lei

Dacă ești una dintre posesoarele unor forme mai pline, atunci trebuie să știi că există mai multe trucuri pe care le poți folosi pentru a-ți subția vizual silueta. Ce zici să încerci un costum de baie cu dungi? Ieșiți în evidență și nu mai purtați costume de baie monocrome și monotone doar pentru că silueta dvs. nu este perfectă. Dungile apar printre tendințele modei în fiecare an cu o regularitate de fier. Ceea ce este un mare avantaj, pentru că este un costum de baie atemporal.

Dar aveți grijă cu dungile. Trebuie să alegeți un imprimeu cu dungi potrivit care să vă îngusteze vizual și să vă modeleze figura. Pentru aceasta, dungile verticale sunt cele mai potrivite, care pot face minuni. În plus, costumele de baie cu dungi atrag atenția la prima vedere cu modelul lor distinctiv. Totuși, nu vă faceți griji, nu este nevoie să purtați doar costume de baie dintr-o singură piesă, care sunt, desigur, mai avantajoase pentru formele pline. Un bikini cu dungi bine alese ți se va potrivi și ție. În plus, vă puteți juca cu culorile, contrastul de culori este extrem de senzual.