Costume de baie marimi mari cu buline

Costum de baie modern din două piese pentru femei în stil navy

Îți plac piesele care arată luxos, dar care te mulțumesc și pe tine și portofelul tău? Sunteți în căutarea unor costume de baie la modă și atemporale? Atunci acest model de costum de baie din două piese vă va atrage la prima vedere. Un tankini cu un design nemuritor. Sunt confortabile. Interesant.

Preț la momentul revizuirii: 79,99 Lei

Costum de baie din două piese Marko Maria Nero-Clematis în tankini

Una dintre cele mai confortabile ținute de plajă. O tunică cu cupe modelate și bretele complet detașabile și chiloți netezi cu croială clasică. Modelul este disponibil până la mărimea 3XL. Topul are o croială foarte interesantă, cu cupe fără pernuțe push-up. Cupele sunt bine conturate, permițând ca sânii să fie frumos accentuați și să le dea o formă mai plină.

Preț la momentul revizuirii: 191 Lei

Nu vă faceți griji că silueta dvs. nu este perfectă. Nu multe persoane se pot lăuda cu curbe sexy perfecte. Știați că cel mai mare farmec al unei persoane este în hainele pe care le alegeți? În cazul costumelor de baie, acest lucru este de două ori mai adevărat. Ce-ar fi să încerci un costum de baie plus size cu buline? Bulinele sunt un pic retro. Strămoșilor noștri le plăceau costumele de baie cu buline, dar acest stil revine în actualitate, iar bulinele au devenit literalmente un hit. Și asta include costume de baie pentru siluetele mai pline. Bulinele se potrivesc cel mai bine cu culori îndrăznețe, cum ar fi turcoazul, rozul romantic sau roșul pasional.

Experții sunt de acord că un geyser de culoare subțiază vizual corpul. Așa că ia-ți un costum de baie cu buline colorate îndrăznețe pentru a distrage atenția de la imperfecțiunile corpului tău. În plus, costumele de baie cu buline conferă un aspect proaspăt și tineresc. Fă-ți rost de un costum de baie sofisticat la modă, cu buline, pe care și fetele dolofane se pot răsfăța.