Costum de baie pentru femei dintr-o singură piesă alb-negru cu efect de slăbire

Costum de baie pentru femei dintr-o singură piesă alb-negru cu efect de slăbire
Costum de baie în întregime floral
Costum de baie în întregime floral

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Confort
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 8.6/10

Cum să te bucuri nu numai de vară, de vacanță, dar mai ales de zilele fierbinți într-un costum de baie confortabil? Esența constă în alegerea costumelor de baie. Iată un model frumos pentru doamnele care preferă o singură piesă. De asemenea, pentru femeile care se laudă cu forme mai pline și mai pline.

Singurul costum de baie dintr-o singură piesă Bali, în nemuritorul și eternul design alb-negru, este un pariu sigur. Acestea sunt pentru doamnele care iubesc atât moda clasică, cât și cea modernă și atemporală. Costumul de baie Swimwear cu un model floral izbitor se remarcă prin croiala confortabilă și materialul de calitate. Fabricat din material durabil, confortabil și cu uscare rapidă, care își păstrează forma și rezistența culorilor. Întregul costum de baie este conceput cu cupe neforțate, cu arcuri clasice. Potrivit pentru sâni mari. Partea din față are un decolteu rotund. Curelele elastice mai largi oferă confort, nu se taie și nu provoacă iritații. Pentru un confort maxim și o ședere netulburată în apă sau pe uscat, bretelele sunt reglabile la spate. Costumul de baie modern dintr-o singură piesă, cu o croială de slăbire eficientă, nu vă va face decât cele mai bune servicii. Acestea sunt potrivite pentru formele mai pline.

Materiál

  • 80% poliamidă, 20% elastan, căptușeală:, 100% poliester

Preț la momentul revizuirii: 297 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Costum de baie pentru femei dintr-o singură piesă alb-negru cu efect de slăbire.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Pantaloni scurți de înot pentru femei cu jambiere scurte

Pantaloni scurți de înot pentru femei cu jambiere scurte

» Următorul Costum de baie modern din două piese pentru femei în stil navy

Costum de baie modern din două piese pentru femei în stil navy