Costum de baie din două piese pentru femei cu volan și un decolteu eficient

Costum de baie din două piese pentru femei cu volan și un decolteu eficient
Bikini pentru femei cu volănașe
Bikini pentru femei cu volănașe
Costume de baie în aspect catifelat
Costume de baie în aspect catifelat

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Confort
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 8.0/10

Înotul nu este niciodată suficient. Aici, într-un design impresionant. Un model care dovedește că bikinii pot fi sexy și confortabili în același timp. Pentru doamnele și domnișoarele care preferă calitatea și moda atemporală.

Somnul de baie din două piese Marko 132806 va atrage atenția și la fel veți face și dumneavoastră în el. Acestea vor adăuga atractivitate, seducție. Te va face să te simți bine, confortabil, sexy. Accentuează în mod eficient curbele tale feminine. Acestea sunt potrivite pentru doamnele care se mândresc cu forme mai pline. Costumele de baie din două piese pentru femei cu aspect de catifea sunt fabricate din material de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă. Datorită acestui fapt, sunt confortabile și își păstrează forma. Chiar și după un timp, nu își pierd calitatea. Sutienul costumului de baie este decorat cu un volan în partea de sus, iar partea centrală este ușor încrețită. Curelele sunt reglabile la spate. Partea de sus a costumului de baie are o închidere cu fundiță la spate. Partea de jos a costumului de baie are o croială clasică de chiloți. Pe partea laterală, chiloții de costum de baie au fante eficiente, ceea ce adaugă unicitate modelului.

Materiál

  • 80% poliamidă, 20% elastan

Preț la momentul revizuirii: 295 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Costum de baie din două piese pentru femei cu volan și un decolteu eficient.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Top pentru femei în costum de baie în roz intens

Top pentru femei în costum de baie în roz intens

» Următorul Costum de baie dintr-o singură piesă cu cordon cu lungime extinsă în față

Costum de baie dintr-o singură piesă cu cordon cu lungime extinsă în față