Costum de baie roz din două piese cu o croială confortabilă și atemporală

Costum de baie roz din două piese cu o croială confortabilă și atemporală
Costum de baie din două piese roz pentru femei
Costum de baie din două piese roz pentru femei
Costum de baie triunghiular cu două piese roz
Costum de baie triunghiular cu două piese roz

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Confort
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 8.2/10

Fă-te fericit. Cum și cu ce? Prin obținerea acestor bikini frumoși. Vă vor face fericiți pe dumneavoastră și portofelul dumneavoastră. Acestea vor contribui la aspectul tău atractiv. Sunt un pariu sigur. Arată bine. Se potrivește foarte bine. Ei nu obosesc. Și nici nu se vor demoda.

Singurul de baie din două piese Aress CINDY, într-un roz vechi izbitor, adaugă un aspect proaspăt și tineresc. Se potrivește perfect. Măgulitor pentru siluetă. Esența constă în croială și în calitatea materialului. Un costum de baie care să vă evidențieze stilul distinct și să vă sporească seducția. În același timp, te fac să te simți confortabil. Binichii eleganți pentru femei sunt confecționați din material de înaltă calitate, confortabil, durabil și cu uscare rapidă. Este o țesătură care își păstrează, de asemenea, forma și rezistența culorilor. Topul este format dintr-un sutien triunghiular cu pernuțe detașabile și legături la gât și la spate. Partea de jos este concepută cu chiloți într-o croială clasică, cu legături pe laterale. Acest lucru vă permite să reglați ajustarea corespunzătoare a părții superioare și inferioare. De asemenea, puteți lega sutienul costumului de baie doar pe spate și vă puteți bronza fără urme albe vizibile pe umeri.

Materiál

  • 90% poliester, 10% elastan

Preț la momentul revizuirii: 40 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Costum de baie roz din două piese cu o croială confortabilă și atemporală.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Costum de baie dintr-o bucată cu flori Dorina D17124Q

Costum de baie dintr-o bucată cu flori Dorina D17124Q

» Următorul Costum de baie verde din două piese plus size Filao cu aplicații aurii

Costum de baie verde din două piese plus size Filao cu aplicații aurii