Costum de baie modern cu două piese pentru femei Lorin cu o croială confortabilă

Costum de baie modern cu două piese pentru femei Lorin cu o croială confortabilă
Doamnelor bikini elegant Lorin
Doamnelor bikini elegant Lorin

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Confort
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 8.0/10

Ai optat anul acesta pentru un costum de baie din două piese? Doriți să obțineți un costum de baie cu un design de calitate și atemporal? Dacă ar trebui să investiți într-un singur costum de baie, atunci credeți că aceasta este alegerea evidentă.

Singurul de baie din două piese L3090/1 de la renumitul brand Lorin impresionează de la prima vedere cu modelul său colorat, stilul elegant și croiala atemporală. Modernul bini pentru femei se remarcă prin croială și calitatea materialului. Nu este doar confortabil pe corp, ci și durabil și cu uscare rapidă. Costumul de baie din două piese este format dintr-un top sutien de baie cu un model colorat modern, care vă va reîmprospăta ținuta de plajă și, datorită croielii, vă va asigura o susținere adecvată a bustului. Aceasta este susținută de curele mai groase care nu provoacă bășici și nu riscă să vă taie pielea. Pentru un confort maxim, bretelele sunt reglabile la spate. Partea de jos este concepută cu chiloți negri cu o centură colorată. Chiloții cu talie mai înaltă ascund eficient orice defecte minore. Talia și picioarele au margini elastice pentru un confort maxim. Un costum de baie făcut pentru a te bucura de înot și de bronzul perfect.

Materiál

  • 85% poliamidă, 15% elastan

Preț la momentul revizuirii: 332 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Costum de baie modern cu două piese pentru femei Lorin cu o croială confortabilă.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Bikini monocrom elegant pentru femei O’Neill monocrom, într-o potrivire confortabilă

Bikini monocrom elegant pentru femei O’Neill monocrom, într-o potrivire confortabilă

» Următorul Self Whitney Orient costum de baie din două piese pentru bustul mai mare

Self Whitney Orient costum de baie din două piese pentru bustul mai mare